Om oss

Ivon Care är ett svenskt varumärke som drivs av grundarna av Maya & Michel Nzue. Vår passion är att erbjuda naturliga, effektiva och högkvalitativa hud- och hårvårdsprodukter. 

Företagets resa började med att vår dotter sedan födseln hade problem med utslag och torra hudpartier, särskilt under vintertid. Vi sökte efter lösningar och provade en mängd olika krämer och hudlotions på marknaden, inklusive de dyraste och bästa som rekommenderades av barnavårdscentralen, men utan resultat. Trots vissa förbättringar fortsatte de torra hudpartierna att orsaka besvär.

En av grundarna till företaget har rötter från Elfenbenskusten och därifrån kom idén att använda sheasmör i stället för alla dessa krämer, resultatet blev en otroligt fin och mjuk hud utan utslag och torra partier. Detta resultat ledde till bildandet av Ivon Care och vår strävan att sprida kunskapen om hudens bästa vän - sheasmör och framför allt naturlig hudvård.

På Ivon Care tror vi på enkelhet och naturlighet när det gäller hudvård. Vi vill minimera antalet ingredienser i våra produkter för att skapa så naturliga, äkta och vårdande produkter som möjligt, samt exkludera innehåll av onödiga tillsatser och kemikalier.

Vi hoppas att du också får uppleva de fantastiska fördelarna med våra naturliga produkter, som är det bästa valet för både din hud och vår planet!